ALL YOU NEED TO KNOW

MINI VUURFESTIVAL MET 2 EVENTS

Dit jaar even geen paasvuur, niet vele podia en geen openingsshow. In de winter hebben we de keuze gemaakt een tentfeest te organiseren zonder paasvuur, omdat we niet wisten waar we in april aan toe zouden zijn. Gekozen is niet van deze strategie af te wijken omdat we geen half ‘vuurfestival’ willen organiseren. Daarom presenteren we dit jaar een 2-daags tentfeest op zaterdag 16 en zondag 17 april.

Geen snoeihout en paasvuur

We krijgen nog heel veel mailtjes en vragen om snoeihout te halen of te brengen. Helaas, we bouwen dit jaar GEEN paasvuur. Daarom halen we ook geen snoeihout op. We waarderen het wel heel erg dat je aan ons denkt en komen volgend jaar graag langs!

Aanvang en sluiting

Het evenement vind op beide avonden plaats van 19:00 tot 01:00 uur. Zorg dat je op tijd binnen bent om niets te missen en in de rij staan te voorkomen.

Het weer

Weer of geen weer, het maakt niet uit want we hebben een grote tent opgebouwd zodat de hele show beide avonden onder dak plaats vind. Ook zullen we de tent verwarmen als dit nodig is, dus feest gegarandeerd.

Kaarten

Voor zowel de zaterdag (Hak & HokersFest) als de zondag (Mega Party) zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Haal ze tijdig en mis niks. Ook zijn er combi-tickets beschikbaar voor de diehards, deze zijn iets goedkoper dan 2 losse kaarten. Doe er je voordeel mee!

Leeftijd

Voor zaterdag 16 april (Hak & HokersFest) hanteren we een leeftijd van 16+
Voor zondag 17 april komen we de 14 en 15-jarigen tegemoet omdat we normaal op deze dag een familie-evenement zijn. We hanteren deze avond een leeftijd van 14+

Timetable

Deze is nog niet beschikbaar. Hou onze socials in de gaten. Benieuwd naar het programma? Check snel onze website!

Vervoer

Parkeren met zowel fiets als auto kan nabij ons op het festivalterrein. Houd hiervoor ‘Wesselinkweg’ aan, en houdt hier vervolgens de borden in de gaten waar te parkeren. Het parkeren is op kleine afstand van het evenement. Er rijden geen bussen.

COVID?

Er hoeft GEEN QR-code getoond te worden, iedereen is welkom! Zoals het hoort wat ons betreft! Mochten er om welke reden dan ook door de overheid tóch regels opgelegd worden dan zullen we deze regels volgen.

Kluisjes

We zullen voorzien in kluisjes. Scan ter plekke de QR-code met je telefoon, volg de instructies op en zo open je vervolgens je kluisje. Als we de leverancier moeten geloven passen er 2 tot 3 jassen in ieder kluisje.

Kluisjes kunt je huren via deze link

Spullen

Er mogen geen eigen meegebrachte spullen mee het terrein op en af. Denk hierbij aan eigen drank/etenswaren. Je mag tussentijds het terrein ook niet verlaten, hou hier rekening mee.

PIN automaten

We hebben PIN-automaten aanwezig op het terrein om je munten te betalen. Let wel; er kan altijd een storing optreden die wij niet kunnen oplossen. Het is altijd raadzaam daarom wat cash mee te nemen!

Samen uit samen thuis

Het kan hard afkoelen s’avonds, let daarom goed op elkaar mocht iemand onderkoelen/onderkoelingsverschijnselen krijgen. We hebben een EHBO-post aanwezig waar je altijd terecht kunt.