ALL YOU NEED TO KNOW

Om je goed voor te bereiden op de laatste editie van het VuurFestival hierbij alle informative die je nodig hebt!

AANVANG EN SLUITING

Zaterdag: 20:00 – 01:00 uur
Zondag: 19:00 – 01:00 uur (kindershow van 19:00 tot 21:00 uur)
Het evenement vind plaats aan de Wesselinkweg te Winterswijk-Meddo.

PAASVUUR

We hebben dit jaar ons laatste vuur gebouwd! Om dit kracht bij te zetten hebben we onze laatste spectaculaire show ontwikkeld welke vanaf 21:00 uur zal starten. Tijdens de show wordt het paasvuur ontstoken, dus kom op tijd.
Let op: Ook voor het paasvuur moet je kaarten hebben.

KAARTEN

De zondagtickets kunnen besteld worden via www.vuurfestival.nl of bij het terrein zelf op zondag. Voor de zaterdag gaan de laatste kaarten nú de deur uit, er zal geen avondkassa zijn.

LEEFTIJD

Zaterdagavond geldt een minimumleeftijd van 16 jaar, zondag is voor het hele gezin. Wil je alcohol halen? Zorg dan dat je een 18+ bandje hebt.
Let op: We accepteren enkel wettelijk geldige legitimatiebewijzen, dus geen kopie of andere fratsen!

TIMETABLE

We maken geen timetable bekend. Het advies is om tijdig aanwezig te zijn om niks te missen. Voor de zondag hangt bij iedere tent wie waar optreed.

VERVOER

Parkeren met zowel fiets als auto kan nabij ons op het festivalterrein. Houd hiervoor ‘Wesselinkweg’ aan, en houdt hier vervolgens de borden in de gaten waar te parkeren. Het parkeren is op kleine afstand van het evenement. Er rijden geen bussen. Op zondag is een omleidingsroute ingesteld en moet je de verkeersregelaars volgen.

KLUISJES

We zullen voorzien in kluisjes. Scan ter plekke de QR-code met je telefoon, volg de instructies op en zo open je vervolgens je kluisje. Als we de leverancier moeten geloven passen er 2 tot 3 jassen in ieder medium kluisje.

SPULLEN

Er mogen geen eigen meegebrachte spullen mee het terrein op en af. Denk hierbij aan eigen drank/etenswaren. Je mag tussentijds het terrein ook niet verlaten, hou hier rekening mee.

PIN AUTOMATEN

We hebben PIN-automaten aanwezig op het terrein om je munten te betalen. Let wel; er kan altijd een storing optreden die wij niet kunnen oplossen. Het is altijd raadzaam daarom wat cash mee te nemen! We raden ook aan samen munten te halen om zo de opstopping in de piek te minimaliseren, alvast onze dank!

SAMEN UIT SAMEN THUIS

Het kan hard afkoelen s’avonds, let daarom goed op elkaar mocht iemand onderkoelen/onderkoelingsverschijnselen krijgen. We hebben een EHBO-post aanwezig waar je altijd terecht kunt.