INFORMATIE

LAATSTE VUURFESTIVAL IN 2023

Het VuurFestival keert op zaterdag 8 en zondag 9 april voor de laatste keer terug. Met op de zaterdag een muziekspektakel in 1 tent voor de 16+er en zondag met muziek verspreid over meerdere podia met als hoofdact het grote paasvuur met complete show er omheen. De zondag is voor alle leeftijden toegankelijk. Na 9 april zal het paasvuur van het VuurFestival doven.

SNOEIHOUT

We gaan voor het paasvuur weer een aantal zaterdagen snoeihout verzamelen. Welke data dit zijn en hoe je je snoeihout kunt aanmelden volgt later op deze pagina.

OPENINGSTIJDEN

Op zaterdag opent de poort om 20:00 uur, op zondag is dit om 19:00 uur. Het paasvuur wordt om 21:00 uur ontstoken.

PROGRAMMA

Het complete programma is te vinden op deze site. Een timetable gaan we niet online zetten.

TICKETS

Kaarten kunnen vanaf donderdag 26 januari gekocht worden via www.vuurfestival.nl . Er zijn losse tickets voor zowel de zaterdag als zondag beschikbaar, maar ook combi-tickets met een kleine korting. Let op: zondag alle leeftijden, zaterdag 16+.

OVERIGE INFO

Vlak voor aanvang van het evenement zal deze informatie uitgebreid worden met informatie omtrent kluisjes, vervoer, etc. Houdt hiervoor de website in de gaten.

VRAGEN

Heb je een belangrijke vraag? Mail dan naar info@vuurfestival.nl. Het kan even duren voor je reactie krijgt, maar we doen ons best. Voor vragen over tickets kun je in eerste instantie terecht bij eventgoose.